ANGELO

Awsome stops with cheese

Cheese is at the roots of human civilization,

with three simple and natural ingredients (of course), several textures and again thousand different flavours, not only few hints. The routes by Italian Sentimento-Apple Tour bring you to the roots of dairy Italian culture, in order to live the history of millenarian cheeses and to meet the craftsmen that still keep safe these productions.

Not by chance the routes of Cheese intertwine with the ones of Wine, both are cultures of life

Il formaggio è alle radici della civiltà dell’uomo,

con tre ingredienti semplici e naturali, svariate consistenze ed ancora mille differenti sapori, non soltanto sfumature. Gli  itinerari di Italian Sentimento-Appletour portano alle radici della cultura casearia Italiana, per vivere la storia di formaggi millenari e gli artigiani che ancora mantengono l’integrità di queste produzioni. Non per caso gli itinerari del Formaggio si intrecciano con quelli del Vino, entrambi culture di vita.

MAPPA CHEESE

Cheeses of Piedmont: Bruss, Raschera, Robiola di Roccaverano, Montebore, Bettelmatt, Paglierina, Murazzano, Maccagno, Montebore, Castelmagno, Toma, Tomino,Testun, Gorgonzola, Ossolano, Caprino, etc.



There are no comments

Add yours